Tempo i Nordstrandshallen – Bækkelaget

Tempo i Nordstrandshallen

Et foreløpig ubeseiret hjemmelag tar i mot et temposterkt Haugesundslag som har imponert så langt i serien.

Onsdag kveld kl 1800 braker det løs. Kampen spilles selvsagt i Nordstrandshallen som fremstår som «ny» etter ombyggingen av tribunen på langsiden. Haugaland står, i likhet med hjemmelaget, med 2 poeng etter to kamper. I første runde fulgte de Drammen til døra og tapte med 5 små mål. I neste runde slo de regjerende seriemester Fyllingen 27-26 på hjemmebane.  

BSK/NIF – Oslo S håper å gjøre Nordstrandshallen til en fryktet arena for besøkende lag, og har startet godt med to solide hjemmeseire. I tillegg til godt spill har de fått god støtte fra et engasjert hjemmepublikum. Spillselskapene holder Haugaland som knappe favoritter, men hjemmelaget kommer til å gi alt for å gjøre spådommene til skamme.

BSK/NIF – Oslo S mønstrer sitt sterkeste mannskap i kveld. Det gjør forhåpentligvis også publikum.