Tap mot Drammen – Bækkelaget

Tap mot Drammen

Etter en ok første omgang tapte BSK/NIF - Oslo S mot Drammen onsdag kveld. Ingen stor kamp av noen av lagene, men Drammen hadde en god periode i starten av 2.omg hvor de dro i fra, og var i realiteten aldri truet etter dette. 

BSK/NIF- Oslo S hadde ikke den nødvendige flyten for å slå et topplag som Drammen denne gangen. Drammen spilte uten de helt store overraskelsene og det er derfor litt skuffende at tapet ble så stort som det ble. Hadde man hatt marginene på Oslo S sin side kunne det fort ha blitt en spennende kamp litt lenger! 

Det var skuffelse etter kampen, men når man ser på hvilket lag man spilte mot så er det ganske klart at det er ikke på bortebane mot Drammen poengene for et nyopprykket lag skal komme. 

Ser man på tabellen etter 4 spilte kamper kan det se ut som alle kan slå alle dette året. Det er bare Drammen og Elverum som står ubeseiret. Oslo S ligger på en fin 7.plass, og nå har laget vært igjennom to tøffe bortekamper.

Neste kamp er allerede til helgen, mot Runar hjemme. Da håper vi det fine spillet vi har hatt i Nordstrandhallen fortsetter og at vi vil få muligheten til å spille semi-finale i cupen.

Alle som har muligheten til å komme å se kampen oppfordres til dette! Laget trenger all den støtte de kan få på vei mot Spektrum. Kampstart er kl. 20 00 i Nordstrandhallen.

 

Målene mot DHK ble laget av: Fredrik 7, Michael og Tverdal 4, Lund og Refseth 2, Henrik, Jacob, Johannes, Christian og Simen 1 mål hver.

Toppscorer og banens beste var DHK spiller: Espen Lie Hansen med 12 mål.

 

Dagens Oslo S prestasjon: Emil Jungman som reddet Drammens 4 første straffekast, og endte totalt på 6 strafferedninger.