Seier over Fyllingen !! – Bækkelaget

Seier over Fyllingen !!

2009-11-04

I dagens kamp mellom regjerende seriemester Fyllingen og det Oslo S ble det nok en hjemmeseier! Kampen var jevn lenge, men til pause hadde Oslo S greid å skaffe seg et lite overtak i kampen. 2. Omgang startet med at fyllingen tok igjen ledelse, og var 2 ganger på uavgjort med hjemmelaget men herfra og ut var det Oslo S som ville mest! Nok en kollektivt god kamp, hvor alle som kom på banen bidro til seier! Ekstra gledelig var det at «gjestekeeper» Christian Gjerstad stod frem som en matchvinner, og stengte nærmest målet i 2.omg, noe som førte til mange enkle mål for Oslo S!

 

Disse spillerne spilte for Oslo S:Christian Gjerstad – Henrik Eriksen 8, Marius Straumsnes, Johannes Hippe 6 , Jørn Brentebråten 2, Simen Strømberg 2, Anders Tverdal 1, Christian O’Sullivan 1, Michael Rehnqvist 3, Fredrik Lundgren 6, Jacob Ringdal 3, Simen Fredriksen 1 , Emil M. Sundal 1.

 

Les mer om kampen i dagens nettavisene: noblad og ba

 

Neste kamp er semifinale i NM onsdag 11.11 kl.18.00, mot Elverum i Elverumshallen. Her kan vi love god stemning, og håper så mange som mulig kan vil ta seg turen for å heie på laget også på bortekamp!!