Semifinale i NM – Bækkelaget

Semifinale i NM

Oslo S har startet sesongen over all forventning og skal nå ut i semifinalen mot Elverum. Elverum er av de fleste sammen med Drammen forventet å kjempe om gull i årets sesong, og har eliteseriens bredeste og kanskje også beste stall. Elverum topper tabellen og står med 5 strake seiere før NM kampen mot Oslo S. I Oslo S er man selvsagt fornøyde med cup spillet til nå, men håper på enda en «cup-bombe».

 

Elverum har følgene resultater å vise til i cupen i år: Lillestrøm Topphåndball – Elverum 22-28, Elverum – Stord 27-21, Elverum – Øif Arendal 30-25.

 

Vi har troen på at det kan bli en fin og fartsfylt kamp, og håper på full hall og bra trykk i hallen! Elverum er kjent for en god arena og ett godt publikum, noe vi også håper det vil bli på denne kampen! Forhåpentligvis vil det også komme noen tilreisende fra Oslo som har lyst til å støtte laget sitt i ett av sesongens høydepunkter for Oslo S!

 

Oslo S spiller også den 18.11 borte mot Sandefjord TIF, en kamp som vil ha meget stor betydning i vår jakt på å overleve dette første året i eliteserien! Sett ut i fra tabellen kan dette fort bli en 4 poengs kamp når neste års eliteserielisens skal deles ut! Så om man ikke skulle ha mulighet til å komme på kampen mot Elverum finnes det fler sjanser! Vi håper på en god kamp både i Nm-semi, og mot STIF! Og dermed også et stort skritt nærmere fornyet kontrakt i Eliteserien!! 

 

Media om cupkampen mot Elverum: ØstlendingenHamar Arbeiderblad og Elverum Håndball Herrer