Vanskelig bortekamp – Bækkelaget

Vanskelig bortekamp

Ny kamp venter for Oslo S! Denne gangen er det STIF som står for tur, laget ble slått i en NM kamp hjemme i Nordstrandhallen, men vi forventer oss en langt tøffere kamp denne gangen. STIF har overrasket med få poeng og godt spill denne sesongen, noe som egentlig virker ganske ulogisk, men de har i de fleste kampene spilt godt og tapte med f.eks 1 mål borte mot Elverum. Til kveldens kamp har styret i STIF gjort noen forandringer på trenersiden og de har fått ned blant annet en ny linjespiller som ikke var med sist. Ellers er det to unge lag som møtes, og vi håper på en fartsfylt kamp! 

Dette er en av sesongens absolutt viktigste kamper til nå for Oslo S, og vi må virkelig belage oss på en fight i denne kampen! Så får vi se om det holder til 2 ny poeng for Oslo S!