BSK/NIF SLO STIF – Bækkelaget

BSK/NIF SLO STIF

BSK/NIF - Oslo S vant i går 32-26 borte mot Sandefjord som står uten poeng i årets serie.

Sandefjord hadde byttet trener og hentet inn en ny-gammel spiller før kampen, og hadde nok et håp om to poeng.

Hjemmelaget, med Øystein Havang og Gunnar Pettersen på benken, startet også best og ledet 6-3, men gutta fra Oslo slo tilbake og kunne gå til pause med ettmålsledelse.

«Dette kan godt ha vært spikeren i kista for Sandefjord» sier Michael til Nordstrand blad.

For i andre omgang viste BSK/NIF seg som et bedre lag. Godt forsvar- og keeperspill la grunnlag for flere kontringsmål og et par minutter før slutt var seieren sikret.

Neste onsdag kommer Haslum på besøk i Nye Nordstrandhallen. De regjerende sluttspillvinnerne har et kraftig favorittstempel når de skal møte BSK/NIF Oslo S som foreløpig er ubeseiret på hjemmebane.

Målscorere for BSK/NIF: Henrik 7, Per 6, Simen 5, Christian 4, Michael og Anders Lund 3, Fredrik 2, Marius og Anders Tverdal 1

Toppscorer for STIF: Rein Havang 9 mål

Dagens prestasjoner: Anders Lunds underarm fra 10 meters hold i ankomst, og Emil Jungmann som utfører en klasse-redning men velger å slå ballen i eget nett sekundet senere.