Lokaloppgjør mot Haslum – Bækkelaget

Lokaloppgjør mot Haslum

Onsdag er det duket for nok en hjemmekamp i serien!

Haslum er sølvvinner i serien og sluttspillmester fra i fjor og altså et meget sterkt lag, som spiller en fartsfylt og fin håndball. Med på laget har de mange unge gode spillere, noe vårt g20 lag fikk merke når de så sent som søndag møtte g20 laget deres i semifinale i junior NM. 

 

Oslo S på sin side har spilt seg til en god plassering i serien, og har egentlig vunnet over lagene de måtte for å ha sjans til å overleve. Nå har man sjansen til å spille med lave skuldre og prøve å snappe til seg 2 poeng mot en antatt sterkere motstander. 

 

Tv2 har f.eks laget denne fremstillingen av lagene, med henholdsvis tabellplassering 2.(Sølv) til Haslum og 12.(Sist og direkte nedrykk for Oslo S): 

 

2. HASLUM
Overrasket mange med å ta andreplassen sist sesong. Har et stort trenertalent i Tom Eirik Skarpsno, som fikk veldig mye ut av laget forrige sesong. Har fått to veldig spennende nykommere i Henrik Grøneng Nilsen og Kent Robin Tønnesen. Grøneng Nilsen var kaptein i Fyllingen, men fikk hjerteproblemer. Er nå tilbake for fullt. Tønnesen er en veldig lovende høyreback. Er allerede i Robert Hedins planer. Har solide målvakter, gode skyttere og bra kanter. Mistet Einar Sand Koren til FC København. Det blir et stort hull å fylle. Med en topp linjespiller kunne de kanskje klatret helt til topps.

Spillere inn: Henrik Grøneng Nilsen (Fyllingen), Kent Robin Tønnesen (Romerike).

Spillere ut: Einar Sand Koren (FC København), Nickolay Luckman (Njård).

12. BSK/NIF
Skal få Oslo tilbake på håndballkartet på herresiden. Samarbeidet mellom Bækkelaget og Nordstrand har båret frukter til nå. Er tilbake i eliten, men muligens litt for tidlig. Har flere unge og spennende spillere. Spesielt Johannes Hippe blir spennende å se på dette nivået. Har fått på plass en meget god målvakt i Emil Ljungman, som vil redde noen poeng for oslolaget. Men alt i alt blir spillerstallen for tynn i det gode selskap. Skal overraske stort dersom det ikke blir en svært kjapp retur til 1. divisjon for Michael Bech Rehnquists gutter.

Spillere inn: Emil Jungman (Viborg), Anders Tverdal (Drammen, lån)

Link til tv2 sitt tabell tips

 

Vi håper det blir god stemning og mange tilskuere på kampen! Siden dette er av typen «lokalderby» å regne satser vi på tilskuere fra begge leire og god stemning i Nordstrandhallen onsdag kveld kl 1800.