Seier over Runar! – Bækkelaget

Seier over Runar!

Oslo S har overrasket nok en gang med å slå et meget godt lag i årets Postenliga! Kampen startet litt rotete for Oslo S sin del, og Runar hadde føringen fra start, men Oslo S lot seg ikke stresse nevneverdig og kom tilbake utover omgangen. Ved halvspilt kamp hadde vertene kommet seg opp ett mål bak Runar.

 

I 2.omgang viste guttene at de ville mest denne gangen også, og kunne til slutt juble over to nye poeng i Postenligaen!!

 

Serien ser denne sesongen ut til å bli rekordjevn, alle virker til å kunne slå alle på hjemmebane! Noe som burde friste alle hjemmepublikum rundt om i Norge til å se god håndball. Noe det også ser ut til å gjøre… alle andre steder! Vi sliter fortsatt med dårligst oppmøte pr hjemmekamp i Postenligaen, og oppgjøret mot Runar var det under 300 som så, noe vi føler er litt for lite for et overraskelse lag med mange unge lokale spillere som spiller en fartsfylt og meget underholdene håndball. Og vi oppfordrer ALLE til å møte på neste hjemmekamp! Søndag 13.12 mot Stord i Nordstrandhallen.

 

Før det skal laget allerede søndag ut i en vanskelig bortekamp mot Øif Arendal, et lag som rykket opp samme år som Oslo S, og som Oslo S tapte mot borte i fjor! I den anledning blir det spennende å se om man har tatt noen skritt i riktig retning og kommet seg til et høyere nivå dette året!