Seier over Follo – Bækkelaget

Seier over Follo

I en vanskelig bortekamp var det Bsk/Nif som gikk av banen med to poeng med seg hjem onsdag kveld! Kampen var aldri veldig velspilt, men det viktigste med slike "lokaloppgjør" er å ha med seg poengene hjem igjen!

I dagens kamp spilte Bsk/Nif ok forsvarsspill, som sammen med en strålende Emil Jungman(BB) må ta sin del av æren for at hjemmelaget bare laget 23 mål. Bsk/Nif er ett av lagene som skårer flest mål i eliteserien, og om laget greier å holde motstanderene til 23 mål skal man få mange poeng fremover! 

 

Nå venter en lang pause for laget, og man har tid til å trene seg opp igjen og starte neste del av sesongen i februar. Dette tror vi kan bli en fin avslutning på en svært god innledning på 1.sesongen i Postenligaen! 

 

I mellomtiden skal guttene på noen samlinger, feire jul, nyttår og starte på en ny treningsperiode!

 

Til den tid håper vi publikum får vekket sin håndball interesse og møter på kamp og støtter laget! Laget trenger all den hjelp de kan få i sin kamp mot å berge ny eliteserie lisens!