Norgesmesterne på besøk – Bækkelaget

Norgesmesterne på besøk

De ferske norgesmesterne kommer til Nordstrandhallen som soleklare favoritter.

Begge lag avga, kanskje noe overraskende, poeng i forrige runde. Elverum slet lenge mot Runar på hjemmebane, men kapret et poeng. BSK/NIF måtte se seg slått 34-32 i Bodø etter en horribel 1.omgang forran 2800 tilskuere.

Nå må Elverum må vinne for å henge med i gullkampen. BSK/NIF derimot blir jaktet på av bunnlagene Sandefjord og nevnte Bodø, som begge tok 2 poeng i sist runde. Et poeng eller to mot Elverum vil sikre en god avstand ned til bunnstriden

Sist gang lagene møttes var semi-finalen i NM som ble spilt i Elverum. Der var BSK/NIF sjanseløse mot et hjemmelag som viste klasse. Muligheten for revansj er absolutt til stede i morgen, da BSK/NIF har vist seg som et meget sterkt lag på hjemmebane, og kan stille med en relativt skadefri tropp.

Hos Elverum mangler forsvars-sjef og råtass Leo Ojala. Elverum slet tidvis i midtforsvaret i kampen mot Runar, men Elverum er uansett ikke laget som behøver å bli nervøse pga. en skade eller to, da de har den bredeste stallen i Eliteserien.

Elverum stiller som alltid opp med mange tilskuere når det er kamp i «nærområdet» på østlandet og det duket for god stemning i intime Nordstrandhallen. Dette er en kamp du ikke vil gå glipp av. Møt opp tidlig og sikre deg en god plass så du kan være med å heie hjemmelaget fram til seier.

Kampstart er 17:00, lørdag 13. februar.