For gode for Elverum – Bækkelaget

For gode for Elverum

Resultatet lyver ikke, BSK/NIF var best! Med unntak av en 10 minuttersperiode i 2.omgang var det "som vanlig" hjemmelaget som styrte showet i Nordstrandhallen.

BSK/NIF har en imponerende hjemmestatistikk så langt i sesongen. Ser man bort fra et noe ufortjent(?) tap hjemme mot Haslum, er det kun Stord som virkelig har skapt problemer for BSK/NIF i Nordstrandhallen.

Til tross for at det var de ferske norgesmesterne som stod på den andre halvdelen av parketten lørdag, var det BSK/NIF som hadde best selvtillit, best innsats og best humør. Ført ann av en strålende back-rekke og en solid sisteskanse i Emil Jungmann tok hjemmelaget ledelsen fra start og gav den aldri fra seg. På det meste ledet de med 8 mål!

Elverum gjorde noen grep i 2.omgang som førte til at de knappet innpå ledelsen, men det var BSK/NIF som hadde mest krefter. Med unntak av Steffen Stegavik virket Elverumspillere slitne (dårlig trent?). BSK/NIF kunne gjøre flere bytter uten at det svekket laget, og når en god Simen Strømberg måtte av banen med skade i 2.omgang kom spillende trener Michael Rehnquist inn. Etter et par misser kom han inn i kampen og fremstod som en matchvinner med 3 viktige mål i sluttminuttene.

Kampen endte til slutt 32-28 og BSK/NIF viste nok en gang at de scorer mange mål (nest mest i Postenligaen!).

Emil Jungmann fikk fortjent bestemannsprisen, men det var mange som stod frem i denne kampen. Henrik Eriksen og Christian O’Sullivan var som alltid sikre fra straffemerket, og Johannes Hippe lekte til tider med Morten Nergaard.