Seier over Serielederen! – Bækkelaget

Seier over Serielederen!

Etter en meget fartsfylt kamp var det til sist hjemmelaget som kunne gå seirende av banen med en solid skalp i bagasjen! Bsk/Nif startet kampen strålende, og anført av 16 måls skårer Johannes Hippe var hjemmelaget rett og slett det beste laget i kveldens kamp.

Før denne kampen har Bsk/NIf overrasket stort på hjemmebane, men skuffet litt på bortebane. Mange trodde nok at denne kampen ble for vanskelig selv på hjemmebane, men hjemmelaget tok føringen i kampen å ga seg aldri! Kampen var spennende i 1 omg, da bølget det litt frem og tilbake, men etter hvilen var det i realiteten ett lag som kontrollerte kampen! Forsvaret var i en helt annen klasse enn mot Haugaland for en uke siden, og angrepsspillet desto bedre! 

Anført av banens gigant Johannes Hippe med 16 mål! hang de andre spillerne seg på, og vi kunne se den ene spilleren etter den andre storspille! Det åpnet seg også noe plass på motsatt side, som Henrik Eriksen benyttet seg av, og ytterst på kanten viste virkelig Anders Tverdal seg verdig en plass på rekruttlandslaget, med mange bra og avgjørende skåringer! 

Alt i alt en veldig god kamp, så nå håper vi at vi kan klare å snu den dårlige bortebane statistikken og få 2 poeng også mot Fyllingen førstkommende onsdag!