BSK/NIF på 4.plass! – Bækkelaget

BSK/NIF på 4.plass!

I kveldens herrekamp i Nordstrandshallen bestod gjestene fra Arendal av blant annet tidligere og nåværende landslagsspiller(e). Etter 20 minutter spilt så det mer ut som et middelmådig 1.divisjonslag som gjestet "Niffen". Da hadde BSK/NIF scoret 19 ganger!!!

Med Simen Strømberg som den store spilleren lekte tidvis BSK/NIF med bortelaget. Henrik Eriksen hadde flere lekre innspill til Fredrik Lundgren som scoret 5 mål på sine 5 første forsøk. Johannes Hippe fortsatte sitt gode spill fra de seneste kampene og ble til slutt hjemmelagets toppscorer med 8 mål.

De siste 40 minuttene ble en jevnere affære, men BSK/NIFs ledelse var aldri truet. Hos bortelaget vartet Håvard Augensen opp med både fint og ufint spill, og ble kampens toppscorer med 10 mål.

Etter denne kampen ligger BSK/NIF på 4.plass! Hvem hadde gjettet det før sesongen? Nærmest samtlige Postenligatrenere tippet laget fra «Høgda» ned og hjem før sesongen, men i øyeblikket må BSK/NIF regnes som årets overaskelse (med positivt fortegn) i Postenligaen.