BSK/NIF med i medaljekampen – Bækkelaget

BSK/NIF med i medaljekampen

Onsdag spiller BSK/NIF sesongens siste bortekamp i Postenligaen. Elverum gikk ut før sesongen og ga seg selv favorittstempel i kampen om gullet, men må nå nøye seg med å kjempe om sølvet. BSK/NIF har et lite grep om 4.plassen, men kan med maks uttelling være med i medaljekampen.

Runar og Elverum ligger ann til å kjempe om medaljene i en serie hvor alle kan slå alle. BSK/NIF ligger på 4.plass men differansen til lagene lenger ned på tabellen er miniatyrisk. Skulle BSK/NIF gjøre det utrolige; å slå Elverum i Elverumshallen, har det nyopprykkede laget faktisk en mulighet for å ta medalje.

Dette innebærer et par «hvis» og «men», og oddsen for at Elverum taper to kamper på rad er vel rimelig høy.

BSK/NIF kan uansett ta turen til de dype skoger med senkede skuldre. De har allerede gjort en god sesong, og har sikret seg ny kontrakt i Postenligaen. Alt utover dette må regnes som bonus.

Hvis Elverum sikrer seg minimum 2 poeng i serieavsluttningen gjør de sin beste sesong i Postenligaen siden opprykket for 5 år siden, og presset på at de gjør akkurat dette må regnes som stort.

BSK/NIF har et så godt som skadefritt mannskap, med unntak av Nikolai Mathisen og Per S. Refseth. Sistnevnte er fortsatt er ute etter taklingen i siste sekund mot Haslum for tre uker siden.

Spillerne Elverum frykter mest heter nok Johannes Hippe, Henrik Eriksen og Emil Jungman. Johannes Hippe og Henrik Eriksen har scoret 32 mål til sammen på to kamper mot Elverum denne sesongen, og sisteskanse Emil Jungman var banens beste spiller i sist oppgjør. 

Uansett hvilke spillere som står frem denne kampen håper BSK/NIF på et spennende oppgjør, forhåpentligvis med noen tilskuere i blått, hvitt og gult som kan overdøve kubjellene fra skogbygda?