BSK/NIF endte på femte – Bækkelaget

BSK/NIF endte på femte

BSK/NIF beviste nok en gang at de var bedre enn Follo, og avsluttet sesongen med en ny hjemmeseier. Mange i Nordstrandhallen håpet at dette betydde 4.plass, men Runar maktet ikke å slå ØIF Arendal. Med kun 1 poeng mer hadde BSK/NIF havnet på 4.plass, som hadde betydd seeding i trekningen av kvartfinaler i sluttspillet.

Med noen meget få unntak var BSK/NIF i føringen hele veien i lokalderbyet mot Follo, og noen minutter før slutt kunne storparten av tilskuerne i hallen puste lettet ut. Kampen var jevn, og Follo krøp ved et par anledninger helt opp i ryggen på BSK/NIF og utlignet ledelsen. Hjemmelaget viste hvilken fin bredde de har i laget, og spesielt Christian O’Sullivan fikk vist hvilke kvaliteter han har da Follo satte frimerker på Johannes Hippe og Henrik Eriksen.

Les hva Nordstrand Blad skriver om kampen.

Anders Tverdal ble kåret til hjemmelagets beste spiller etter nok en solid kamp på venstrekanten. Tverdal endte på 54 scoringer i Postenligaen 09/10. Ikke verst av en som stod med 2 mål etter de tre første kampene, og har delt mye av spilletiden på vingen med Anders Lund.

I morgen trekkes kvartfinalene i sluttspillet og det vel ingen hemmelighet at flere i BSK/NIF-leiren ønsker seg Runar, som BSK/NIF har slått 3 ganger på like mange forsøk i år. BSK/NIF kommer uansett til å møte et godt lag, men vil nok gjerne unngå Drammen og Elverum. Siste alternativ som kvartfinalemotstaner er ØIF Arendal som «knabbet» 4.plassen foran nesa til BSK/NIF. 

Vi kommer tilbake med kvartfinalemotstander og kommentarer til dette fra BSK/NIF-spillere i morgen.