BSK/NIF-gutter til EM-kval. – Bækkelaget

BSK/NIF-gutter til EM-kval.

Denne uken reiser juniorlandslaget (LM90) til Romania for å kvalifisere seg til nok et EM-sluttspill. Johannes Hippe og Simen Strømberg er fast inventar i dette laget, og det er heller ikke spesielt overaskende at Emil M. Sundal og Christian O`Sullivan er med i troppen.

BSK/NIF og Haslum er klubbene som er best representert med 4 representanter hver, og når vi tar at Anders Tverdal er tatt ut på rekruttlandslaget (hvor Haslum har to spillere) er det lov å antyde at disse to klubbene for tiden er best på talentutvikling på guttesiden i Norge. Og da har vi ikke nevnt 92-landslaget.

To lag fra kvalik-puljen går videre til EM-sluttspillet i Slovakia i juli/august. Det betyr at Norge må holde to av disse lagene bak seg; Frankrike, Romania og Østerrike.