Kvartfinalen er flyttet! – Bækkelaget

Kvartfinalen er flyttet!

Kvartfinalekampen mot Elverum er flyttet fra onsdag, til fredag 23.04. kl.18:30. Kampen går i Nordstrandhallen.

Turen til EM-kvalifikasjonen for juniorlandslaget LM90 var uheldig på flere måter. De greide ikke å kvalifisere seg, etter å ha tapt mot Romania og Frankrike.

Johannes Hippe ble skadet og kommer hjem til Norge med det som trolig er en brukket nese.

I tillegg ble turen hjem langt fra ideel. Tog og ferge i to døgn er ikke noen spesiellt god oppladning før kvartfinalene.

Nå får BSK/NIF to dager mer å forberede seg på, da de er enige med Elverum om å flytte kampen til fredag. Johannes Hippe er uansett ikke spilleklar til noen av kampene.  Bækkelagets gode 18-årslag har mulighet til å vinne hele Spar-serien og Christian O’Sullivan kommer til å prioritere spill for dette laget i helga. Det betyr at en gammel kjenning, Mikkel Inglingstad, er hentet inn som erstatter. 

Skader og frafall til tross, – cup er cup, og alt kan skje. Møt opp i Nordstrandhallen på fredag og se hvordan det første oppgjøret ender. Det kommer nok mange fra Elverum og hvis man vil ha plass på langsiden bør man møte opp tidlig!