Dansk elitespiller klar – Bækkelaget

Dansk elitespiller klar

Han er en teknisk bakspiller som har hatt bra med spilletid i den gjeveste ligaen i Danmark sist sesong, men søker nå nye utfordringer i Norge.

-Vi er meget fornøyde med å få på plass Rosenkvist. Han er en anvendelig spiller som kan bekle både venstre og midtbackrollen. Samtidig som han er en solid forsvarsspiller. Han er en ung spiller med store ambisjoner, og passer perfekt inn i vår bevisste satsing på unge spillere. Denne våren har 10 av våre spillere i A-stallen representert klubben på ulike yngre og senior/rekruttlandslag. Det er noe vi er utrolig stolte av, sier sportssjef Henrik Wilhelmsen.

Henrik flytter til Oslo sammen med kjæresten Mette Madsbjerg (22). Hun har denne sesongen spilt for Tvis Holstebro i den danske ligaen. Og har nå skrevet kontrakt med Bækkelagets damelag.

I tillegg til Rosenkvist har også Per Egil Riddervold skrevet under for BSK/NIF sist uken. Han har denne sesongen stått i mål for Elverum og vil nå danne et solid keeperteam sammen med rutinerte Emil Jungmann og juniorlandslagskeeper Lars Erik Sørlie.

-Per Egil vil helt klart styrke keeperteamet vårt. Han vil gi Emil Jungmann god konkurranse både i kamp og treningssituasjon. Han har solid eliteserieerfaring fra Heimdal, Vestli og Elverum.  Nå er stallen vår komplett og vi føler at vi har en større og bredere tropp enn forrige sesong. Så nå gjenstår 2 måneder med beinhard trening før alvoret starter i september, avslutter Wilhelmsen.