4.runde NM – Bækkelaget

4.runde NM

Etter seieren mot Alta er BSK/NIF klare for 4. runde i NM (8.delsfinale) som trekkes i NHFs lokaler på Ullervål torsdag kl.1200. Forrige sesong så gikk vi til semifinalen, der norgesmesteren Elverun ble for sterke på bortebane. Gjennom den prestasjonen så er man seedet under trekningen. Og kan ikke møte de andre semifinalelagene og medaljørene i Postenligaen fra forrige sesong. Det betyr at man ikke kan møte Drammen, Elverum, Follo eller Runar.

- Det er helt klart en fordel å være seedet. Men det er mange sterke lag som likevel ligger i bollen blant potensielle motstandere. Blant annet så er seriefavoritt Haslum useedet i trekningen og ingen ønskemotstander, men vi tar den vi får. Skal en drøm om Spektrum være mulig må alle lag slås, sier sportssjef Henrik Wilhelmsen.

 

Vi kommer tilbake med reaksjoner etter trekningen torsdag.