Meld deg inn i Spleiselaget! – Bækkelaget

Meld deg inn i Spleiselaget!

Her er årets invitasjon i håndball-Oslo!

Nordstrandshallen skal fylles opp til fest sesongen i gjennom. Vi har målsetning om å selge over 200 kort og så langt- fem dager før hjemmepremieren mot Drammen lørdag kl. 1600 er det solgt rundt 50. Derfor utfordrer vi deg og dine venner til å kjøpe et medlemsskap i Spleiselaget i dag. Prisen på 1.200 kroner er en meget god investering!

       Spleiselaget

– En dugnad der du kan bli BSK/NIFS Herrer og Nordstrand Damer største sponsor

Håndballen på høgda har lange tradisjoner gjennom klubbene BSK og NIF. Samarbeidet mellom klubbene utvikler seg videre med 2 lag i Eliteserien – Postenligaen og et 1. divisjonslag (BSK). Og ikke minst er det stor forankring med lokale spillere på alle lag.

Nordstrand Håndball Damer er ”tilbake i klubben” etter 13 år. Damelaget satser i år på egne krefter både organisatorisk og med mange unge og spennende spillere. Med ny trener i Sigvald Andreassen blir det en spennende sesong.

At BSK / NIF Herrer tilhører toppdivisjonen er det ingen tvil om etter fjorårets sesong hvor laget slo alle topplagene i Nordstrandhallen. Laget er forsterket på 3 – 4 plasser og vi har store forventninger til kommende sesong. Ved at vi skal møte Oppsal, Vålerenga og et forsterket  Haslumlag med Mamelund i spissen , blir Nordstrandhallen stappfull med stor stemning .

BSK, damer – 1. divisjon fortsetter videre med den fine utviklingen fra i fjor og har også i år forsterket laget inkl et par spillere fra Nordstrand.

Vi håper dere som var med i Spleiselaget i fjor (til sammen 100 medlemmer) opplevde det som noe positivt med egen plass på tribunen og litt attåt. Derfor håper vi at du igjen vil bli medlem av Spleiselaget og at du bidrar med å rekruttere mange nye medlemmer.

Prisen i år er på, kr 1.200,- og dette får du; 22 eliteseriekamper (damer og herrer) + 1. divisjon BSK. I tillegg vil du få 3 mnd prøveabonnement på Nordstrand Blad (forutsatt at du ikke abonnerer i dag). Verdien av dette er totalt : kr 3.050,-

Medlemmene av laget skal få sitt eget sesongkort. De får ta del i alt det som skjer rundt kampene, kaffe og vaffelhjerter i pausene, oppdateringer på mail og egne arrangementer i forbindelse med enkelte av kampene. Vi garanterer at klubbene har svært moderate utgifter til trenere og spillere. Alt arbeid rundt laget er frivillig innsats..

 

Vi anmoder om din støtte ved at du betaler kr 1.200 til konto 5083 05 91017 og merker innbetalingen med sesongkort samt din hjemme- og mailadresse. Fordeling av inntektene vil være 45/45 mellom elitelagene og 10% til BSK damer.

Og, ta stafetten videre: Send denne oppfordringen til de du kan tenke deg vil være med.

Vi ser fram til å spleise sammen med deg – og gleder oss til store håndballkamper i et lite lokalsamfunn.  Velkommen til ny håndballsesong – Vi spleises!