Solid start i 2.div – Bækkelaget

Solid start i 2.div

BSK/NIF sine unggutter spilte en god kamp i søndagens serieåpning i 2.divisjon i Bækkelagshallen og slo Kjelsås 37-34. Kjelsås ble nummer to i avdelingen forrige sesong og regnes som en favorittene også denne sesongen. Derfor var det en god prestasjon av hjemmelaget. BSK/NIF stilte med Sparserielaget forsterket med Emil Midtbø Sundal og Christian O Sullivan. Kampen var preget av to gode angrepslag, mens forsvarsspillet var mer varierende.

Kjelsås er et mye mer fysisk lag enn ungutta fra BSK/NIF, men Kjelsås var ikke i nærheten av å holde det samme tempoet. BSK/NIF ledet 20-15 til pause og holdt ledelsen greit gjennom hele 2. omgang.

Målsetningen for BSK/NIFs 2. divisjonslaget denne sesongen er å utvikle de unge gutta videre, samtidig som å komme på øvre halvdel av divisjonen.