I kveld starter alvoret – Bækkelaget

I kveld starter alvoret

10 av 12 lag har vært i ilden i herrenes Postenliga. Onsdag er det Viking og BSK/NIF sin tur til å fullføre den første serierunden. BSK/NIF reiser onsdag formiddag opp med et nesten skadefritt mannskap. Det er kun Anders Tverdal som mangler fra en ordinær startoppstilling.

BSK/NIF har aldri møtt Viking i hverken obligatoriske eller treningskamper. Så ingen historikk å melde om. Men Viking har forsterket laget klart etter opprykket i våres med Kjetil Strand i spissen. Begge lagene har variert mye i oppkjøringen. Viking var solide i turnering i Sverige for to en halv uken siden da bl.a. Drammen ble slått 36-26. Oslogutta var gode i den siste oppkjøringsturneringen på Follo sist helg hvor det endte med finaleplass. Der ble Haslum fulgt helt til døra, men det ble tap på straffekastkonkurranse.

Av de såkalte ekspertene rundt om er BSK/NIF og Viking tippet rundt 4.-6. plass stort sett begge lag. Så alt ligger til rette for en meget spennende kamp i Stavanger med forhåpentligvis mye folk på tribunen.

 

Kampen kan følges på online: http://www.handball.no/kamputvikling.asp