Tap mot Drammen – Bækkelaget

Tap mot Drammen

Det ble de samme sifrene som sist gang BSK/NIF og Drammen møttes. Men denne gang var det Drammenserne som vant 38-31. BSK/NIF åpnet best og ledet 6-3, men Drammen kom raskt tilbake og førte store deler av kampen.Ved pause hadde de fått en 19-15 ledelse.

I 2. omgang kom BSK/NIF aldri nærmere enn ett mål bak. Drammen kontrollerte inn det meste og vant fortjent. Det var et litt redusert hjemmelag som manglet Anders Tverdal (hjernerystelse) og Fredrik Lundgren (vondt i ryggen). Spesielt Lundgrens fravær ble merkbart. Forhåpentligvis er han tilbake til NM-kampen på tirsdag mot Viking.

Drammen var klart mest aggresive gjennom hele kampen og i tillegg stod Lars Olav Olaussen solid bakerst. Framover var kantspillerne Christian Spanne og Jan Richard Lislerud Hansen solide med hv. 8 og 9 scoringer. Spanne ble også kåret til banens beste spiller. Hos BSK/NIF ble Johannes Hippe toppscorer med 8 mål.