Solid seier mot Viking – Bækkelaget

Solid seier mot Viking

For en uke siden endte seriepremieren mellom Viking og BSK/NIF uavgjort i Stavanger. På tirsdag var det et evt NM-avansement som det skulle kjempes om. Viking stilte det samme mannskapet som forrige uke, mens hjemmelaget på papiret var rimelig svekket. 1. keeper Emil Jungmann og toppscorer Johannes Hippe var ute med sykdom, mens Fredrik Lundgren (ryggskade) og Anders Tverdal (hjernerystelse) også manglet.

Dermed fikk BSK/NIF god nytte av bredden i troppen. Og den var tydelig. Nykommerne Erlend Egeland og Henrik Rosenkvist stod bl.a. fram med solid angrepsspill. I tillegg var Henrik Eriksen tilbake i god gammel form med syv scoringer. Men best hjemmelaget var Jacob Ringdal med syv mål på åtte skudd fra høyrekanten. At ikke han er aktuell på 90 landslaget er en gåte for flere.

BSK/NIF ledet gjennomm hele kampen og var på det meste oppe i en syv måls ledelse. Kampen var preget av høyt tempo med to angrepsvillige lag. Men ingen tvil om at forsvarsspillet kan bli bedre på begge lag.

BSK/NIF er nå klare for kvartfinalen som trekkes på torsdag formiddag kl 1200.

– Vi er nå bare to kamper unna Spektrum. Det hadde vært utrolig moro og kommet dit. Og vi har absolutt muligheten, sier nykommer Erlend Egeland som har funnet seg godt tilrette i Oslo og BSK/NIF-drakten.

 

 

KAMPFAKTA
BSK/NIF – Viking, Nordstrandhallen
Resultat: 37-34 (21-17)
Utvisninger: BSK/NIF 4 x 2 min, Viking 4 x 2 min

BSK/NIF
Per Egil Riddervold, Henrik Eriksen (7), Henrik Rosenkvist (4), Erik Aarak, Jørn Brentebråten, Michael Rehnquist (6), Jakob Heian Ringdal (7), Erlend Egeland (5), Emil Midtbø Sundal, Christian O’Sullivan (4), Simen Strømberg (4), Simen Fredriksen, Lars Erik Sørli

Viking

Ole Andre Lerang, Kevind Møller, Joar Gjerde (5), Odd Inge Torstensen (1), Kjetil Øvrelid Strand (9), Ingvar Arnason (6), Morten Ørevik (3), Jo Svendsen (1), Fredrik Haaland (4), Tore Andre Lunde (3), Sturle Erland (2), Karl Henrik Knutsen