Publikumstallene: – Bækkelaget

Publikumstallene:

Publikumstallene har jevnt over hatt en god økning, sammenlignet med i fjor. På herresiden har gledelig nok BSK/NIF hatt størst økning etter hjemmekampene mot Drammen og Vålerenga.

8 av 12 damelag har startet bedre enn sitt eget snitt forrige sesong.
10 av 12 herrelag har startet bedre enn sitt eget snitt forrige sesong.

Lagene som rykket opp fra 1.divisjon før denne sesongen har naturlig nok hatt den prosentvis største økningen. Men også for flere av de øvrige klubbene er publikumstallene i de første hjemmekampene positive, om man setter dem opp mot fjorårets snitt.

På damesiden har eksempelvis Byåsen opplevd en økning på 11 prosent i forhold til sist sesongs besøkstall. Tilsvarende økning for Nordstrand er 32,4 prosent, Tertnes 23,8 prosent og Vipers 38,1 prosent økning.

Blant herrene har BSK/NIF den største prosentvise økningen blant lagene som spilte i Postenligaen også forrige sesong. Blåtrøyene kan vise til en økning på 39,9 prosent i publikumstallet pr kamp i forhold til siste sesongs snitt.

Tilsvarende har Fyllingen (36,3), Haslum (30,7) og ØIF Arendal (17,3) fine prosentvise økninger i sine snitt-tall hva publikumsbesøk angår.

Norsk Topphåndball har en målsetting om å doble tilskuertallene i løpet av en treårsperiode. Selv om det er tidlig i sesongen 2010/2011, er disse tallene positiv lesning i så måte.

Høyeste snitt pr nå er Byåsen (1168 tilskuere pr hjemmekamp) og Drammen (1150).