Klar for Elverum – Bækkelaget

Klar for Elverum

Etter en strålende kamp i byderbyet mot Vålerenga forrige helg, er det et BSK/NIF-lag med stor selvtillit som reiser til Elverum søndag. BSK/NIF har slitt endel med skader og sykdom i første del av sesongen, men det er en fulltalig tropp som er klare til kamp på søndag. Elverum og BSK/NIF møtte hverandre hele fem ganger (serie, NM og sluttspill) forrige sesong med bare hjemmeseire som resultat (3 Elverumseire og 2 til BSK/NIF). Er det nå klart for den første borteseieren? For Per Egil Riddervold er det en spesiell kamp. Han er i morgen tilbake på sin gamle hjemmebane i Elverumshallen og gleder seg stort og har tro på seier.

- Klarer vi å hindre ankomsten til Elverum så har vi en god mulighet. Det blir uansett en spennende kamp og jeg gleder meg veldig, sier Riddervold.