Ukens faste spalte: – Bækkelaget

Ukens faste spalte:

Hver torsdag har BSK/NIF sin faste spalte i Nordstrand Blad. Den kommer vi også til å legge inn her på hjemmesiden. Her er ukens spalte:

 


BSK/NIF presterte en stor kamp i  45 minutter på bortebane mot Elverum på søndag. Da ledet vi 24-18, men ble dessverre for feige da kampen skulle avgjøres. Dermed kunne Elverum stjele med seg ett poeng på slutten, og kampen endte 29-29. På en annen side er uavgjort på bortebane mot regjerende norgesmester en prestasjon det står respekt av.

 

Spektrum?

I løpet av kommende uke kan mye av sesongen avgjøres i Nordstrandhallen. Blir vi et lag som kan kjempe om medalje, eller blir vi en middelhavsfarer? Og er det lov å håpe på et eventyr i Oslo Spektrum i romjulen? Førstkommende søndag (merk dagen!) kommer Fyllingen på besøk i Postenligaens 6. runde. Tre dager senere er det klart for et nytt oppgjør mot Elverum, men denne gangen er det kvartfinale i NM. Påfølgende lørdag er det Runar sin tur til å entre parketten på Niffen. Så godbitene står med andre ord i kø kommende uke. Skulle alle kampene vinnes, så er vi for fullt med blant topp fem, og samtidig bare en kamp unna håndballens 17. mai, nemlig NM finalen i Oslo Spektrum.

 

Gjenskape stemningen

Prestasjonen på tribunen mot Vålerenga var som tidligere nevnt imponerende. Hallen var fylt til randen og Klacken gjorde . Men en slik prestasjon og stemning er til for å gjenskapes. Og er du en ekte BSK/NIF-supporter, ja da er det bare å bidra med støtte på tribunen. Kommende uke er det duket for mye god håndball på Niffen, og første mulighet er søndag kl. 16.00. Da kommer fjorårets sluttspillmester og Champions Leage deltaker Fyllingen fra Bergen på besøk.

 

www.bsknif.no

Ønsker du å følge BSK/NIF tettere? Ønsker du å lese forhåndsreportasjer, kampreferater og oppdateringer på skadeinfo eller annet spennende rundt laget, i tillegg til det Noblad skriver? Ja da er det bare å følge med på hjemmesiden vår. Den oppdateres daglig med spennende stoff rundt vårt Postenligalag. Gleder meg til å se dere til uka. Vi sees!

 

Henrik Wilhelmsen

Sportssjef