Klare for Spar! – Bækkelaget

Klare for Spar!

Med tre solide seire har BSK-gutta kvalifisert seg til Sparserien sammen med 15 andre lag. BSK spilte festhåndball og vartet opp med mange «lekkerbiskener» i Bækkelagshallen i helga. I tillegg viste gutta solid forsvar- og målvaktsspill. Fra BSKs gruppe klarte også Tiller å kvalifisere seg.

Vi gratulerer BSK og gleder oss til fortsettelsen.

Resultater:

BSK – Charlottenlund 31-19

BSK – Tiller 35-19

BSK – ALTA 37-21

BSKs lag: Lars Erik Sørli, Jørgen Røsholm, Simen Fredriksen 14, Espen Røhmer 16, Jomar Johnseth 10, Sebastian V. Andersen 4, Markus Meltvedt 4, Aksel Andersen 2, Mats Christensen 1, Stian Brevik 20,  Marius Relte 11, Fredrik Steive 3, Sindre Vestby 1, Henrik Michelsen 6, Jonas Eter 7 og Gaute Noem 4.

 

Gutter 18 vant Sparserien forrige sesong, og årets lag har en god mulighet til å kjempe i toppen de også!

I tillegg kvalifiserte både jenter 18 til Bækkelaget og Nordstrand seg for den landsommfattende serien. Så vi kan se fremtiden lyst i møte.