Tap mot Fyllingen – Bækkelaget

Tap mot Fyllingen

Det ble et skuffende tap mot Fyllingen søndag. BSK/NIF kom tidlig bakpå og lå under med 8-4 midtveis i første omgang, men kom seg tilbake på 9-9. Da tenkte de fleste at nå løsner det, og gutta går forbi. Men dette var dagen da det meste gikk på tverke, og Fyllingen vant fortjent 30-26. De ville klart mest i denne kampen, og da gjenspeiler det seg ofte på resultattavlen. Det er to positive ting med denne kampen:

– Dette var årsværste, og da er vi ferdig med denne kampen for sesongen. Og nå kan det bare gå en vei, mente Fredrik  Lundgren etter kampen.

Og ikke minst så er det bare noen dager før vi får muligheten til å revansjere søndagens innsats. På onsdag kommer Elverum på besøk til NM kamp i Nordstrandhallen kl. 20.00. Da er det et revansjesugent BSK/NIF-lag som vil vise seg fra en annen side!

Henrik Eriksen ble forøvrig kåret til hjemmelagets beste spiller.