Ukens faste spalte – Bækkelaget

Ukens faste spalte

Det er lenge siden gutta har vist den gleden de viste etter at Runar var beseiret 30-28 lørdag ettermiddag. Og det var ikke uten grunn! I flere kamper på rad har marginene og skader på sentrale spillere gått i mot. Endelig var marginene på BSK/NIF sin side. Dermed er man etablert på øvre halvdel av tabellen, en del vi fortjent hører hjemme på.

15 mål fra kantene

Anders Tverdal har slitt med hjernerystelse i sesonginnledningen, men på lørdag var han solid. Han spilte sin klart beste kamp for sesongen og scoret 10 mål på 10 forsøk! En bedre søknad til å spille seg inn igjen på rekruttlandslaget kunne han ikke levert lørdag. På motsatt kant satte Jacob Ringdal inn fem scoringer og spilte nok en god kamp. At ikke han har vært inne på en juniorlandslagssamling på flere år er en gåte! Men fortsett å stå på Jacob så kommer nok muligheten! Sammen med kantduoen stod Emil Jungmann en solid kamp bakerst og var sterk bidragsyter til to poeng.

Tre ukers pause

Nå venter en tre ukers periode uten kamper. En viktig treningsperiode som blir veldig mye enklere med to viktige poeng i kofferten lørdag. For mange av våre spillere venter oppdrag med flagget på brystet på ulike yngre landslag. Søndag 14. november venter Haslum på bortebane i Nadderudhallen. Det blir en tøff, men spennende utfordring mot årets seriefavoritt.  For de som har lyst til å se litt herrehåndball på høyt nivå før den tid, kan se vårt unge rekruttlag i 2. divisjon. De spiller tirsdag 2. november lokaloppgjør mot Haslum 2 kl 18.45 i Nadderudhallen. Her er det mye talent og mange juniorlandslagsspillere å se!

Ha en fortsatt strålende uke!

 

Henrik Wilhelmsen

Sportssjef