Ukens faste spalte – Bækkelaget

Ukens faste spalte

At det kryr av unge talenter i BSK/NIF sin tropp er det ingen tvil om. Det var forrige ukes uttak til landslagsturneringene nok et bevis på. Åtte av våre spillere var representert på ulike junior, ungdom og rekruttlandslag.  Det er noe vi kan være meget stolte over, og vi kan se fremtiden lyst i møte. Det er kun Haslum som har flere spillere med flagget på brystet.

Fredriksen solid

De som imponerte mest var 92 landslaget med Lars Erik Sørlie, Simen Fredriksen, Stian Brevik og Espen Røhmer fra oss. Med seks av Europas beste nasjoner på plass ble Norges juniorer nummer to. Fra oss imponerte spesielt Simen Fredriksen på venstrekanten med solid spill gjennom hele uken. Landslagsstrener Vidar Gjesdal rapporterte om Simen som han mente var en av de beste venstrekantene i turneringen.

Hippe og Strømberg på vei tilbake

På 90 landslagets turnering i Polen var Christian O Sullivan, Simen Strømberg og Johannes Hippe tatt ut. Pga skade var det kun Christian som spilte. Men gledelig nok er Johannes og Simen igjen i trening og meldes spilleklare til neste kamp mot Haslum 14. november. Christian gjorde en god figur på laget som imponerte og vant turneringen i Polen. På rekruttlandslaget var Erlend Egeland tatt ut som representant for BSK/NIF.

Sparserien i Bækkelagshallen

Til helgen åpnes Sparserien (NM jenter/gutter 18), og gutter 18 spiller første runde hjemme i Bækkelagshallen (sammen med jenter 18 til Nordstrand og Bækkelaget). Da får dere muligheten til se alle fire juniorlandslagsspillerne i aksjon. Gutter 18 har ambisjoner om å kopiere fjorårets seier i den gjeveste serien som håndballspiller på juinornivå. Det er ikke Postenligakamp før neste helg, så møt opp og støtt BSK/NIF sin fremtid. Her får du garantert fartsfylt håndball og mye mål.

Vi sees!

Henrik Wilhelmsen

Sportssjef