Pausen snart over – Bækkelaget

Pausen snart over

Etter flere ukers kamppause pga landslagsaktivitet og flytting av Haslumkampen er gutta spillersugne igjen. På søndag er gullfavoritt Haslum motstander i Nadderudhallen. En kamp våre gutter kan gå inn i med lave skuldre, men likevel gi Bærumsgutta motstand.

Det var to tette kamper mot Haslum forrige sesong, som endte med et knepent tap på hjemmebane, mens i Nadderudhallen så endte den dramatiske kampen uavgjort etter at Henrik Eriksen satte inn et straffekast i siste sekund. Før sesongstarten spilte lagene uavgjort i finalen i Kempa Cup, men Haslum vant på straffekastkonkurranse. Så det er lov å håpe på en jevn kamp på søndag.

Men ingen tvil om at Haslum er ordentlig forsterket siden forrige sesong med landslagsspillerne Erlend Mamelund og Einar Sand Koren tilbake i rød drakt. På skadesiden ser det nå bedre ut hos BSK/NIF, og man håper og kunne stille tilnærmet sitt beste mannskap på søndag.

Vi håper flest mulig tar turen til Nadderudhallen på søndag. Kampstart er kl 18.00.

(BSK/NIF)