Tap mot Haslum – Bækkelaget

Tap mot Haslum

Søndagens kamp i Nadderudhallen var jevn i 12 minutter før Haslum stakk fra. De viste at de for øyeblikket er Norges klart beste lag. Og for første gang denne sesongen var BSK/NIF rett og slett sjanseløse. Duoen Mamelund/Sand Koren var konger i begge ender av banen, og skapte store problemer for våre gutter.

Ved pause var stillingen 22-14, og Haslum fortsatte og øke ledelsen i 2. omgang.Til slutt kunne de røde juble for seier 41-29. Johannes Hippe ble toppscorer med 10 scoringer, mens hos Haslum ble det Marius Motrøen med 8 fulltreffere.

Når sant skal sies var det ikke denne kampen vi på forhånd hadde kalkulert med noen poeng. Vi håper derimot at mulighetene er større når Øyestad kommer på besøk førskommende lørdag kl 16.00. Vi vil i løpet av denne uken komme med mye spennende forhåndsstoff om denne kampen. Så følg med på hjemmesiden og hold av lørdagen!

fat loss program for men