BSK/NIF forsterker laget – Bækkelaget

BSK/NIF forsterker laget

Etter tapet for Haslum søndag, skal det blir godt med en solid forsterkning til lørdagens hjemmekamp mot Øyestad. Henrik Elvestad, godt kjent som morromann og en av duoen i det populære TV2 programmet Golden Goal, skal spille kampen for BSK/NIF. Etter noen uker med forhandlinger kom partene endelig til enighet forrige uke og overgangspapirene er signert!

Hvilke taktiske og tekniske finesser Elvestad kan bidra med vil tiden vise. Men han er glad i utfordringer og ingen tvil om at Andre Jørgensen og resten av Arendalsgutta skal få brynt seg mot Golden Goals store sønn. Tirsdag kl 17.30-19.00 er han på plass under guttas treningsøkt i Nordstrandhallen. Om han blir godt drillet inn systemene får man se på lørdag kl 16.00. Da venter en stappfull hall på en historisk begivenhet. Dette kan du bare ikke gå glipp av. Elvestad vil garantert få spilletid i denne viktige Postenligakampen.

TV2 sitt innslag fra treningen i forkant og kampen kan du se på Golden Goal i neste uke! Hold av lørdagen for dette blir moro!

(BSK/NIF)

how to increase penis size