Ukens faste spalte: – Bækkelaget

Ukens faste spalte:

Fotballsesongen i Norge er på hell og skisesongen er så vidt i gang. Er det Tippeligaen, Adeccoligaen eller damenes toppserie? Helg har vært synonymt med fotball på tv siden seriestarten i mars. Og de fleste jeg snakker med, er unnskyld uttrykket dritt lei av all denne fotballen. Men likevel blir den  tredd nedover hodene våre. Er du interesserte så kunne du flere søndager se fotball, enten live eller oppsummeringer fra de såkalte ekspertene fra kl 14.00 til 23.45 enkelte søndager. Da snakker vi 9 timer og 45 minutter sammenhengende. Det er skandale i mine øyne. Og ikke nok med det, nivået er jo ikke mye å skryte av!

Og som håndballentusiaster så kan vi vente lenge på mye klubbhåndball på tv. Nå er det jo overlapping fra fotball til ski. I helgen var det åpningsrenn fra Beitostølen med stort sett bare nasjonal deltakelse uten veldig stor betydning.  Men NRK sendte likevel 13 timer i løpet av helgen. På mandag kveld skrudde jeg på NRK for å se Dagsrevyen og sporten. Og for oss håndballinteresserte var det jo et spennende EM-uttak, med noen overraskelser som vekket interessen. Men NRK de synes det var like greit å droppe alt som hadde med håndball i denne sendingen også. Hvorfor betaler vi egentlig lisens?

For oss i BSK/NIF har vi sittet i møter og tenkt hva vi skal gjøre for å trigge media mer. Vi presterte veldig bra som nyopprykket klubb forrige sesong, og slo alle tre topplagene i løpet av sesongen. Men tvkamp ble det ikke. Denne sesongen har vi vist at vi er det beste laget i Norges hovedstad. Men tvtid blir det likevel ikke mye av. Helt til kommende uke:  Det måtte en komiker til for å lokke tv til Nordstrandhallen! Henrik Elvestad fra Golden Goal skal spille for BSK/NIF på lørdag og innslaget fra kampen kommer på tv2 neste uke. Et stunt vi er veldig fornøyde med å få til, men neste gang håper vi tv kommer kun pga sporten! Det fortjener vi, og det fortjener håndballsporten.

Vi sees på lørdag!

 

Henrik Wilhelmsen

Sportssjef