Fest i Nordstrandhallen – Bækkelaget

Fest i Nordstrandhallen

Det er ingen tvil om hvor det skjer på håndballfronten lørdag ettermiddag! Kl 16.00 blåser dommerparet Jørum/Stenhaugmo igang en historisk begivenhet i Nordstrandhallen. Forhåpentligvis på flere områder. Det som er helt sikkert er at Henrik Elvestad fra Golden Goal debuterer i Postenligaen. For første gang skal han spille i eliteserien uansett idrett! Vi håper på fullsatt tribuner, og innerst inne drømmer vi om publikumsrekord, så vær tidlig ute! En lang reportasje fra kampen skal TV2-teamet lage. De er på plass med 3-4 kameraer, og hovedinnslaget i neste ukes Golden Goal er fra denne kampen!

BSK/NIF og ØIF Arendal har begge svingt i prestasjonene så langt i sesongen. For begge lag så er det viktig med to poeng for ikke å miste helt muligheten til å kunne kjempe om medalje til slutt. Forrige sesongs kamp i Nordstrandhallen mellom lagene var en stor prestasjon av Oslogutta. Da ble resultatet 32-26. Blir det en reprise lørdag?

Uansett så nøl ikke med å møte opp på lørdag. Dette blir en opplevelse du ikke har lyst til å gå glipp av!

(BSK/NIF)