Follo-BSK/NIF onsdag 1830 – Bækkelaget

Follo-BSK/NIF onsdag 1830

BSK/NIF var tilbake på vinnersporet mot ØIF Arendal, og på onsdag er spørsmålet om man skal fortsette der man slapp! Det er duket for et lokaloppgjør med litt ekstra spenning rundt. Som Follo skriver på sin hjemmeside så har aldri Follo tatt poeng fra BSK/NIF. Onsdag kveld vet vi om statistikken står ved lag. Follo har hatt en tøff høst i seriespillet, og står med fattige 3 poeng etter 9 spilte kamper og ligger på kvallikplass. Og før VM pausen har de igjen Haslum og ØIF Arendal på bortebane. Så uten poeng på onsdag er det mye som tyder på at laget som hadde ambisjoner om å være med på øvre halvdel før sesongen, ligger på nedrykksplass til jul.

For BSK/NIF blir de 3 siste kampene før jul avgjørende for om man har medaljemuligheter å spille for etter jul, eller om det blir en sikker plass midt på tabellen. Etter Follokampen venter Stord og Viking på hjemmebane. Det er med andre ord fullt mulig å ta full pott før jul, men det blir helt sikkert tøft!

Follo ventes å stille uten Benjamin Nordby som fikk seg en smell mot Fyllingen, men ellers med samme lag. For BSK/NIF sin del går «komiker» Henrik Elvestad ut av laget og høyst sansyligvis Jørn Brentebråten inn. Møt opp i Langhushallen og opplev et spennende lokaloppgjør! 

PS! Emil Jungmann har stengt buret de to siste kampene mot Follo. Gjør han det igjen?