Solid seier i 2. divisjon – Bækkelaget

Solid seier i 2. divisjon

Follo 2 var før denne kampen ubeseiret og ledet 2. divisjons-avdelingen. Vi stilte med stort sett Spargutter forsterket med Emil Sundal og Christian O Sullivan fra A-laget. Follo tok raskt grepet om kampen og ledet 10-4, som senere ble 19-16 til pause. Våre gutter slet veldig i midtforsvaret i 1. omg, og samtidig som man brant veldig mange klare sjanser framover. I pausen fikk man justert forsvaret litt fram, og det var ingen tvil om om hvem som var best da kampen skulle avgjøres. Man vinner til slutt 34-29 og gjør en solid prestasjon. Emil Sundal ble toppscorer med 8 mål, men hele laget skal ha ros for en god gjennomført kamp! Neste kamp er allerede på tirsdag kl 19.30 i Bækkelagshallen. Da kommer Elverum 2 på besøk.

Møt opp og se fartsfylt og god håndball fra flere kommende a-lagsspillere!