BSK/NIF-Stord lørdag kl 16 – Bækkelaget

BSK/NIF-Stord lørdag kl 16

I løpet av halvannen sesong i Postenligaen har BSK/NIF tatt poeng fra samtlige lag bortsett fra Stord. Det er en meget god prestasjon, men veldig innspirende foran denne kampen. På lørdag har man en gyllen mulighet til å endre statistikken på hjemmebane i Nordstrandhallen. 

Vi slet veldig mot et fysisk sterkt Stordlag forrige sesong, og klarte aldri å få opp det tempoet som kjennertegner oss. På lørdag blir det en nøkkel til suksess. Fysisk er vi sjanseløse, men teknisk og kondisjonsmessig skal vi være klart bedre. Da gjelder det å få kampen inn i vårt spor, og løpe fra laget i fra Vestlandet. Stord kommer nå fra en veldig viktig seier i lokaloppgjøret mot Fyllingen, og har fått en liten luke ned til lagene under streken. Med hjemmeseier ligger vi 4 poeng foran Stord.

Håper mange av dere fikk med seg forrige hjemmekamp mot ØIF Arendal, enten i hallen eller på TV2 i etterkant. Det var en elektrisk stemning, og et meget godt innslag på Golden Goal fredag kveld. Vi kunne være stolte av å tilhøre BSK/NIF i tv-stolen. Den PRen laget fikk i løpet av den uken håper vi også skal bære frukter framover. Nå gjelder det å gjenskape stemningen allerede på lørdag. Klacken har vært fantastiske i flere av kampene, men ønsker veldig at flere av hjemmesupporterne på langsiden henger seg på! Vi trenger hele hallens støtte for å ta hjem 4 poeng i de to siste hjemmekampene før jul. Det er helt avgjørende for å henge med på øvre halvdel før lagene tar VM-pause. Da håper vi å se flest mulig i hallen på lørdag kl 16.00!

(BSK/NIF)

BSK/NIF – Stord er et av tre oppgjør i Postenligaen menn denne helgen.

Runar – ØIF/Arendal spilles fredag kl 1830, mens Drammen – Elverum spilles lørdag kl 1800.