Ny seier i 2. div. – Bækkelaget

Ny seier i 2. div.

Etter tirsdagens seier klatret vårt 2. divisjonslag opp på 4. plass på tabellen, og har dermed etablert seg på øvre halvdel etter to solide seiere. 1. omgangen var preget av to lag som begge ønsket å spille mest angrep, men slet bakover. Vi ledet 20-18 da lagene gkk til pause. I 2. omganen kom Jørgen Røsholm inn i målet, og sammen med et solid forsvar stengte de igjen bakover. 17 åringen spilte en av sine beste kamper i målet, og viste at det gror godt bak våre eliteseriekeepere! Fremover på banen var det mange som viste gode takter. Christian O Sullivan stod for regien bak mange mål, Emil Sundal fortsatte der han slapp mot Follo og hamret inn mange mål fra distanse, og Stian Brevik hadde solid uttelling fra venstrekanten. Da dommerne blåste av viste lystavlen 40-33, og det ble en litt lengre tur hjem for Elverumsgutta som dermed ble liggende på 9. plass med 6 poeng.