Slo Stord 26-22 – Bækkelaget

Slo Stord 26-22

Som det ble snakket om på forhånd, var Stord det eneste laget BSK/NIF ikke hadde tatt poeng fra siden opprykket i fjor. Det var før lørdagens kamp. Da var den statistikken lagt bort! For i denne kampen var det aldri noen tvil om hvem som var best!

I 1, omgang gikk hjemmelaget rett opp i en 4-0 ledelse og så seg aldri tilbake. Et strålende forvsar med Erlend Egeland i spissen, og en solid Emil Jungmann bakerst var det kun 6 mål som Stord satte inn i løpet av kampens første 30 minutter. Og med 14-6 ledelse var kampen i realiteten avgjort.

BSK/NIF-gutta klarte ikke å holde oppe den samme intensiteten i 2. omgang, og lot laget fra Vestlandet få veldig mye enklere arbeidsforhold. Dermed jevnet kampen seg litt ut, uten at det ble noen stor spenning ut av det. Johannes Hippe ble toppscorer med 6 mål.

På lørdag spilles siste kamp før jul og VM-pausen i januar. Da kommer Viking på besøk. Med seier i den kampen kan man klatre til 4. plass, før en ny hardtreningsperiode settes i gang! Så sett av lørdagen!