VM-oppkjøring for herrene – Bækkelaget

VM-oppkjøring for herrene

På mandag starter herrelandslaget en viktig samling fram mot VM i januar. Denne gangen er det en miniturnering (Sverige, Island, Danmark og Norge) i Malmø som står på programmet. Johannes Hippe får sin A-landslagsdebut mot Sverige på tirsdag. Etter Robert Hedin sine uttalelser i media den siste tiden er Johannes høyaktuell for en norsk VM-tropp, og da er det naturligvis viktig å prestere når han nå får muligheten.

Johannes er den første spilleren fra BSK/NIF som får representere Norge siden samarbeidet mellom Bækkelaget og Nordstrand startet på herresiden. Den siste fra «Høgda» som spilte med flagget på brystet var Marius Riise. Vinneren av kampen Norge-Sverige, møter vinneren av Island-Danmark i finalen onsdag. Taperne møtes i en bronsefinale. Vi ønsker Johannes lykke til i debuten!

(BSK/NIF)