Johannes Hippe til VM – Bækkelaget

Johannes Hippe til VM

I dag gikk drømmen i oppfyllelse for Johannes Hippe! Han var blant de navnene som Robert Hedin presenterte på dagens pressekonferanse. Dermed blir det VM i Sverige i januar på 20 åringen.

Johannes har vært aktuell for troppen i hele høst, men prestasjonene i forrige ukes landskamper var nok avgjørende for uttaket. Da ble han bl.a. toppscorer i kampen mot Island med fem scoringer. Johannes er sammen med Fyllingens Eivind Tangen de to yngste spillerne i den norske troppen. BSK/NIFs Erlend Egeland er også med i den norske bruttotroppen. Det vil si at han kan bli hentet inn hvis det blir skader blant de uttatte.

Vi gratulerer så mye med uttaket Johannes og er stolte over å ha en BSK/NIF-spiller i VM!

 

Her er hele troppen:

Klikk her for den komplette troppen