2. div – Bækkelaget

2. div

Mens Norge tapte for Ungarn i håndball-VM, viste BSK-gutta muskler mot tabellener Follo. Ja, det skulle vise seg å bli en riktig hyggelig kveld i Bækklagshallen for oss BSK-supportere. BSK tok kommandoen fra start og viste strålende spill – både i angrep og forsvar. Ved pause ledet gutta hele 23-14. Etter hvilen våknet Follo litt mer og tok innpå ledelsen, men seieren var aldri truet. Ved kampslutt viste måltavla 37-31. Jørgen Røsholm sto en meget god kamp i BSK-målet. Han hadde en mengde flotte redninger, kjappe utspill og til og med et mål! Jomar Johnseth var en sikker straffeskytter, Henrik  Michelsen var god på strek…. ja, samtlige gutter gjorde jobben sin denne kvelden. GRATULERER!

BSK: Jørgen Røsholm 1 :), Simon Berger, Simen Fredriksen 2, Christian O’Sullivan 6, Jomar Johnseth 5, Espen Røhmer 6, Aksel B. Andersen 3, Lars Løken 4, Stian Brevik 5, Henrik Michelsen 5 og Jonas Eter.