Byderby på Niffen – Bækkelaget

Byderby på Niffen

Etter en januar-måned fyllt med fartsfull og underholdende VM-håndball, er det endelig klart for topphåndball på Niffen igjen. Førstkommende lørdag står Oppsal på andre banehalvdel, et lag som etter halvspilt serie ligger nest nederst i Postenligaen, men samtidig et lag som har en meget solid stall og  som på ingen måte kommer til å selge seg billig. Oppsal har sågar en høne å plukke med BSK/NIF, etter at gutta i høst dro i land en knepen ett-måls seier i Oppsal arena. Med andre ord, alt ligger her til rette for en skikkelig fest, både på og utenfor banen.

Trener Michael Renqvist kan melde om en skadefri og ikke minst spillesugen gjeng, som ønsker å slå fast en gang for alle hvem som er best i byen. Og i et lokaloppgjør som dette, er vi helt avhengige av å ha med publikum. Vi vet at Oppsal kommer til å stille med mange supportere til dette oppgjøret, og kampen skal derfor ikke bare vinnes på banen, men også på tribunen. Vi vil derfor oppfordre alle håndballentusiaster på høgda til å ta turen til Niffen på lørdag, for dette kommer garantert til å bli en fyrverkeri av en kamp.

Vi har også laget en konkurranse der vi ønsker å kåre den beste heiagjengen blant guttelagene i Nordstrand og Bækkelaget. De yngre lagene er en viktig støttespiller våre kamper , og er det en kamp vi virkelig ønsker oss leven på tribunen , så må det være denne. Det laget som går av med seieren, vinner en pizzakveld med herrelaget, noe som garantert vil være motivasjon nok til å skrike seg hes.

Vi har 4 hjemmekamper igjen av årets Postenliga, og  som et ledd i en stratgi om å gjøre seg mer kjent blant lokalbefolkningen, vil vi i forkant av disse kampene ha en stand inne på Lambertseter senter, der flere av spillerne vil dele ut flyers, svare på spørsmål, skrive autografer o.l. Vi starter allerede førstkommende fredag , altså dagen før Oppsal-kampen, og vi oppfordrer så mange som mulig til å stikke innom.

Førstkommende lørdag braker det altså løs, BSK/NIF – Oppsal kl. 16.00 i Nordstrandhallen, og vi håper å se nettopp deg der! 

 

Vi sees!