Leder Sparserien – Bækkelaget

Leder Sparserien

Etter tre spilte runder i Sparserien er det gledelig å konstatere at BSK-gutta nå er på toppen av tabellen. Sist helg gjorde laget jobben sin ved å innkassere tre nye seiere. Strindheim, Kolbotn og arrangørklubben Stord ble slått med solide sifre.

BSK reiste til Stord med 15 spillere. Alle gutta fikk spilletid og samtlige utespillere scoret mål. BRA! Målvaktene hadde solide redningsprosenter. Lars Erik Sørli hadde hele 17 av 33 redninger mot Stord, altså i overkant av 50%. Stian Brevik ble lagets toppscorer denne helga med hele 28 nettkjenninger. Ikke så verst, Stian!!

Resultater:

BSK – Strindheim 32-25

BSK – Kolbotn 34-21

BSK – Stord 38-20

BSKs tropp på Stord: Lars Erik Sørli, Jørgen Røsholm, Simen Fredriksen, Espen Røhmer, Jomar Johnseth, Aksel Andersen, Markus Meltvedt, Mats Christensen, Stian Brevik, Sindre Vestby, Martin Bøvold, Fredrik Steive, Jonas Eter, Henrik Michelsen og Joachim Hellberg.