Slo Oppsal 2 – Bækkelaget

Slo Oppsal 2

BSKs 2. divisjonslag for herrer vant onsdag kveld nabo-oppgjøret mot Oppsal. Det ble ettmålsseier, 32-31. Kampen var jevn og spennende hele veien, men midtveis i 2. omgang så det ut til at BSK skulle punktere kampen. Da ledet de med 4 mål. Men Oppsal kom tilbake. Måltavla viste 31-31 minuttet før slutt. Da fikk BSK en kontrinsmulighet og Lars Løken satte ballen bak Oppsals målvakt. Det ble noen hektiske og dramatiske sluttsekunder, men det endte altså med seier og to nye poeng for våre gutter.

Simen Strømberg hadde sin «debut» på BSK-laget. Det endte med 3 mål og en tur på legevakta. Der måtte han sy fem sting over øyet. Tøffe tak! Målvakten Lars Fossum fikk også sin debut på herrelaget. 19-åringen spilte andre omgang og gjorde sine saker meget bra!

BSK: Jørgen Røsholm, Lars Fossum, Simen Fredriksen 3, Espen Røhmner 4, Jomar Johnseth 2, Emil Sundal 8, Simen Strømberg 3, Stian Brevik 5, Sindre Vestby 4, Lars Løken 2, Jonas Eter 1 og Henrik Michelsen.