Storseier mot Oppsal – Bækkelaget

Storseier mot Oppsal

Det var knyttet stor spenning før lokaloppgjøret mot Oppsal. Gjestene har prestert godt i treningskampene under VM-pausen ved bl.a. å slå Haslum og Drammen. Men under lørdagens oppgjør var det stort sett bare ett lag på banen. Etter fem minutters spill stod det 5-0 og Oppsal klarte aldri å svare.

BSK/NIF var solide fra alle posisjoner og spilte ut Oppsal gang på gang. Dermed hevnet man tapet for Drammen forrige helg raskt, og kan se oppover på tabellen. For Oppsal blir det nå en knalltøff kamp for å overleve i Postenligaen.

Hos hjemmelaget ble Henrik Eriksen toppscorer med 9 fulltreffere, mens linjespiller Payam Hatami ble toppscorer for Oppsal med 7 scoringer.

Neste lørdag venter nok et byderby for BSK/NIF. Denne gangen er det Vålerenga som står på motsatt banehalvdel.

(BSK/NIF)