Vålerenga – BSK/NIF – Bækkelaget

Vålerenga – BSK/NIF

Da er andre halvdel av sesongen godt i gang, og etter en heller dårlig forestilling mot Drammen for to uker siden, tok gutta en formidabel revansje sist lørdag, da de regelrett løp Oppsal i senk. Etter å ha ledet 5 - 0  etter noen skarve minutter, så gutta seg aldri tilbake og da dommeren blåste for full tid, viste tavla 38-26 og ydmykelsen av den gamle håndball-storheten var et faktum.

Førstkommende lørdag er det duket for nok et «best i byen» – oppgjør. Da inntar gutta Oppsal arena for å spille mot bohem-laget Vålerenga. Dette er jo en klubb som for de fleste er  mest kjent for fotball og ishockey, og det er selvsagt morsomt at de nå har et håndballag i øverste divisjon. Når det er sagt, så skal det vel et mirakel til for at de neste år spiller på samme nivå, ettersom de kun har tatt to poeng hittil i sesongen. Det som er morsomt med Vålerenga er jo deres tilhengerskare, Klanen. De stiller opp i tykt og tynt for klubben i sitt hjerte, og selv om Klanen ikke vet forskjellen på en håndball og en bandyball, så lager de uansett god stemning på tribunen.

Sist vi møtte Vålerenga (før jul, se bildet), vant vi hele 34-21, og supportergjengen vår, «klacken», gjorde klanen til statister hva gjelder kamprop og synging. Så nå får endelig Klanen mulighet til revansje og det blir spennede å se hvor mange som møter opp for å sette på på plass «skjorteguttene fra høgda», som det så fint står i et innlegg på klanen.no.
 
Trener Michael kan rapportere om skadefri tropp, og alle gutta er sugne på å slå fast en gang for alle hvem som egentlig er best i byen. Vinner vi på lørdag, har vi slått begge Oslo-lagene to ganger denne sesongen, noe vi kan være veldig fornøyde med. Når det er sagt, så skal vi heller  ikke gå i fella og undervurdere Vålerenga. De har spilt flere jevne kamper, og de er eksperter på å dra ned tempoet i kampene,  til motstanderenes store frustrasjon. Kjenner vi Michael rett, stiller gutta topp skjerpet også til denne kampen, og utgangspunktet er det samme om vi spiller mot Vålerenga eller Haslum.
 
Vinterferien er i gang, og vi vil oppfordre alle som er hjemme til å ta turen til Oppsal arena på lørdag. Gutta trenger all den støtte de kan få, slik at de kan fortsette klatringen på tabellen.
 
Vålerenga – BSK/NIF    Lørdag 19.02 i Oppsal arena.
 
Vi sees!
 
Alexander Faye-Schjøll
Markedssjef