Seier mot Vålerenga – Bækkelaget

Seier mot Vålerenga

Byderbyet mot Vålerenga ble mer dramatisk enn mange hadde trodd. Vålerenga kjempet knallhardt for sin første seier i Postenligaen, mens våre gutter aldri klarte å komme opp på det nivået som man hadde mot Oppsal forrig helg. Med Johannes Hippe ute, og Michael Renqvist og Erlend Egeland (tre 2-minutttere) ute med rødt kort før 40 minutter var spilt ble det en tøff avslutning.

Ved pause ledet BSK/NIF 10-8 etter at Øyvind Myhr og Emil Jungmann hadde stått en solid omgang. I starten av andre omgang scoret gutta fra Høgda fem raske scoringer og hadde god kontroll, men så kom en 10 minutters periode med kun en scoring. Da hadde Vålerenga overtatt ledelsen med 18-16. Men et tap mot gutta fra Valle var ikke Jacob Heian Ringdal interessert i. Han snudde kampen på egenhånd med tre raske scoringer og kampen endte til slutt med seier 22-20. Jacob ble sammen med Christian O Sullivan og Henrik Eriksen toppscorere med 4 mål hver. Hos Vålernega ble Vegars Kalstad toppscorer med 5 nettkjenninger.

Trener Michale Renqvist mente det lå en liten undervurdering i bakhode på gutta. Det skal ikke skje, men heldigvis ble det 2 poeng til slutt. Dermed paserte man Viking på tabellen og ligger nå på 6. plass.

Førskommende lørdag kommer serieleder Elverum på besøk. Høstens oppgjør på bortebane endte uavgjort, og vi forventer nok en tett og tøff kamp kl 16.00 på Niffen! Møt opp!